Bloem & groen styling op locatie
Duurzaam- Sfeer-Kwaliteit
Ervaren bloemist
0
0

Over ons

Blossom at home is opgezet om luxe zijden bloemen, stukken en kunstplanten te leveren aan consumenten, bedrijven en de professionele inrichter. Wij leveren onze zijden bloemen, planten en stukken graag op locatie, speciaal gemaakt voor de locatie.
Steeds meer mensen kiezen bewust voor zijden bloemen of kunstplanten in huis. Met het oog op verduurzamen is dit een prachtig alternatief. Vooral voor de mensen zonder groene vingers en dor de snelle tijd waarin wij leven. Je wilt binnen komen en er zo weinig mogelijk aan willen doen. Uiteraard kan je het goed combineren met elkaar. 

Sfeer, Kwaliteit en uitstraling.
Uw wensen zijn belangrijk voor ons, maatwerk passend bij u of uw bedrijf.
Evenement of feest organiseren en op zoek naar de juiste aankleding? Wij verhuren ook producten om uw feest en/of evenement net de speciale finishing touch te geven!

Mijn naam is Suzanne van der Laan, 35 jaar, ervaren bloemist.
Het bedrijf is vernoemd naar onze oudste dochter> Blossom.
Een passie van mij om iets moois te creëren voor in huis, een bedrijf, evenement of feestje. Bloemen of groen maken het af! 

Account block title

Account block text

For all other questions

Title call us

Call us

06- 28613632

E-mail

Text email

Email us

Social media

Servicepage social text

8,9Review LogoWij scoren een 8,9 op Google

Blossom at Home- AbCo. BV.

Grindzuigerstraat 49
1333 MS Almere
Nederland Bekijk op Google Maps

KVK

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »