Bloem & groen styling op locatie
Duurzaam- Sfeer-Kwaliteit
Ervaren bloemist
0
0

Disclaimer

Disclaimer 
Blossomathome (Kamer van Koophandel AbCo bv: 62382195), hierna te noemen Blossomathome, verleent u hierbij toegang tot https://blossomathome.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Blossomathome behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Blossomathome spant zich in om de inhoud van https://blossomathome.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op https://blossomathome.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van blossomathome.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op https://blossomathome.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met blossomathome. Voor op https://blossomathome.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan blossomathome nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij blossomathome.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van blossomathome, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Account block title

Account block text

For all other questions

Title call us

Call us

06- 28613632

E-mail

Text email

Email us

Social media

Servicepage social text

8,9Review LogoWij scoren een 8,9 op Google

Blossom at Home- AbCo. BV.

Grindzuigerstraat 49
1333 MS Almere
Nederland Bekijk op Google Maps

KVK

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »